TİYATROYLA BAĞLAN HAYATA

PROJEMİZ BAŞARIYLA SONUÇLANDI

Okulumuz Tiyatro Ekibi GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI´ndan hibe almaya hak kazanmış ve BAĞIMLILIKLA MÜCADELE konulu bir eser sergilemişlerdir.

Ekip Alaşehir´in 5 büyük mahallesine giderek oradaki hedef kitlemiz olan gençlere ve onların ailelerine ulaşıp TİYATROYLA BAĞLAN HAYATA dediler.

Gittiğimiz her yerde gerek köy halkının gerekse velilerin büyük takdirlerini topladık.Bu başarı Koordinatör Öğretmen Eren CEYHAN  ve öğrencilerinindir. Kendilerini böyle sosyal bir misyon üstlenip, başarıyla sonuçlandıkları için tebrik ediyor tekrar teşekkür ediyoruz.

OKUL İDARESİ

Tiyatro Ekibindeki Öğrenci İsimleri